085 - 0270 271

De voordelen van beleggen

De vaste rente kan oplopen tot maar liefst 7,4%

Misschien heeft u het nog nooit overwogen of heeft u dit wel gedaan, maar leek investeren in aandelen en obligaties u te risicovol? De enige optie die u dan heeft is om uw spaargeld op de bank te laten staan. Maar geld op een spaarrekening zetten is niet meer wat het in het verleden was. Al enkele jaren is de spaarrente dramatisch laag en de verwachting is dat de spaarrente nog meer zal zakken. Misschien is het nu dan tijd om toch eens te heroverwegen om uw spaargeld misschien in iets anders dan een spaarrekening te investeren?

Beleg in obligaties

Beleggen hoeft niet zo risicovol te zijn als u op het eerste gezicht zou denken. Ondernemers zijn voortdurend op zoek naar investeerders voor het financieren van hun projecten. En er zijn talloze ondernemingen uitermate succesvol, waardoor u uw investering zeker terugverdient en bovendien een leuk rentepercentage krijgt. Investeren in obligaties is tegenwoordig een zeer goed alternatief voor sparen via een spaarrekening. Sparen is tegenwoordig ook risicovol geworden. Vooral als de spaarrente de komende tijd nog meer zal zakken. Veel banken zullen dan zeker gaan overwegen om negatieve rente in rekening te brengen. In dit geval heeft u enkel kosten aan uw spaargeld. Hoe anders is het als u in een obligatie belegt. De rente is vele malen hoger dan de spaarrente en wanneer u in betrouwbare ondernemingen investeert, kunt u een goed rendement op uw spaargeld behalen.

Een zeer gunstig rendement

IFH-Holding is een onderneming dat deelneemt in diverse ondernemingen, vooral op het gebied van internetmarketing en webshops. Deze online markt is zeer succesvol. Veel webshops groeien als kool en er is geen organisatie meer die zonder internetmarketing kan. Investeren in de online marketingbranche is daarom betrouwbaar. Met IFH-Holding als uw partner, kunt u in een obligatie investeren waarmee u profiteert van een zeer gunstig rendement. Ook al investeert u niet zoveel, u krijgt dan toch al minimaal 4,8% jaarlijkse rente. Investeert u meer, dan zal ook de rente oplopen. Uiteindelijk kan de rente zelfs oplopen tot 7,4%. Deze rente zult u tegenwoordig bij geen enkele bank meer ontvangen.

Beleggen is het nieuwe sparen

Onderzoekt u eens de mogelijkheden om uw spaargeld te investeren in een betrouwbare onderneming en waar u een goed rendement kunt behalen. Het is duidelijk dat sparen niet meer loont en u zelfs geld kan kosten. Bij IFH-Holding heeft u diverse mogelijkheden om in een obligatie te investeren. Daarbij heeft u de garantie dat de rente vaststaat en niet aan koersschommelingen onderhevig is. Doordat IFH-Holding investeert in succesvolle onlinebedrijven, zien wij uw investering als een verstandige zet. Informeert u zich uitvoerig middels het bovenstaande AFM Informatiedocument zodat u goed beslagen ten ijs zult komen.

Disclaimer

De geprojecteerde en genoemde financiële cijfers, bedragen en percentages zijn voornamelijk gebaseerd op veronderstellingen en geprognosticeerde ontwikkelingen met kennis en ervaring in marketing gerelateerde bedrijven. Hoewel de Uitgevende Instelling haar uiterste best heeft gedaan haar ervaring en deskundigheid in te zetten bij de verduidelijking van deze cijfers, is het onmogelijk om een volledig accurate prognose te doen aangezien niet alleen bekende gegevens, maar ook (onzekere) toekomstige ontwikkelingen zijn meegenomen. De geprognosticeerde resultaten kunnen ook tegenvallen. Als gevolg hiervan kunnen de Obligaties in waarde dalen en/of kunnen Rentevergoedingen en/of Aflossingen niet tijdig, niet, of gedeeltelijk plaatsvinden.