085 - 0270 271

Investeren in Obligaties met een hoog rendement

De vaste rente kan oplopen tot maar liefst 7,4%

Zoals u ongetwijfeld zult weten is de rente op spaarrekeningen dusdanig laag, dat sparen via een spaarrekening geen zin meer heeft. De rente staat momenteel al bijna op 0%. Het is niet onmogelijk dat u binnenkort over het vermogen op uw spaarrekening negatieve rente zult moeten betalen. Sparen is daarom niet lucratief meer, maar gaat u juist geld kosten. Als u spaargeld heeft en hier toch rendement over wilt behalen, dan is investeren een uitstekend alternatief. IFH-Holding heeft daarom een interessante investering voor u.

Investeer in obligaties met aantrekkelijk rendement

In het verleden was het gebruikelijk dat als u uw geld voor een bepaalde periode op een spaarrekening parkeerde, u hier wel enkele procenten rente over kreeg. Dit is inmiddels verleden tijd en de verwachting is dat de rente voorlopig niet meer zal stijgen. Met een interessante investering in obligaties kunt u alsnog een mooie rente ontvangen over uw geïnvesteerde spaargeld. Afhankelijk van de hoogte van uw investering, ontvangt u een vaste jaarlijkse rente van minimaal 5,8%. Deze rente kan oplopen tot wel 7,4% wanneer u voor het hoogste investeringsbedrag kiest. U heeft de zekerheid dat de rente vaststaat en u geen hinder zult ondervinden van koersschommelingen. U krijgt uw investering inclusief rente aan het einde van de looptijd of gedurende de looptijd weer terug. Dit is afhankelijk van het soort obligatie waarin wordt belegd.

Voor welke soort obligaties gaat u?

Met IFH-Holding als uw partner, maakt u de keuze uit twee soorten obligaties: de 48 maanden obligatie of de Annuïteiten obligatie. Bij de 48 maanden obligatie is de minimale investering € 5.000,- maar u mag ook een grotere investering doen met daartegenover ook een hoger rentepercentage. U ontvangt dan uw investering na 48 maanden in één keer terug en u krijgt 4 jaar lang de jaarlijkse rente uitgekeerd. Ook met de Annuïteiten obligatie is de minimale investering € 5.000,- en kunt u tegen een hogere rente ook meer inleggen. Met deze obligatie krijgt u 60 maanden lang uw inleg met rente terugbetaald. Bij beide obligaties geldt een rente die oploopt tot 7,4%.

Waar investeert u in?

IFH-Holding richt zich op deelnemingen in ondernemingen, zowel internationaal als in Nederland. IFH-Holding helpt bij het succesvol en financieel gezond maken van deze bedrijven met flinke groeimogelijkheden tot gevolg. Er wordt vooral gericht op ondernemingen die zich bezig houden met online marketing, webshops en webbureaus. Dit zijn de branches van de toekomst en zeer geschikt als een interessante investering met een aantrekkelijk rendement.

Disclaimer

De geprojecteerde en genoemde financiële cijfers, bedragen en percentages zijn voornamelijk gebaseerd op veronderstellingen en geprognosticeerde ontwikkelingen met kennis en ervaring in marketing gerelateerde bedrijven. Hoewel de Uitgevende Instelling haar uiterste best heeft gedaan haar ervaring en deskundigheid in te zetten bij de verduidelijking van deze cijfers, is het onmogelijk om een volledig accurate prognose te doen aangezien niet alleen bekende gegevens, maar ook (onzekere) toekomstige ontwikkelingen zijn meegenomen. De geprognosticeerde resultaten kunnen ook tegenvallen. Als gevolg hiervan kunnen de Obligaties in waarde dalen en/of kunnen Rentevergoedingen en/of Aflossingen niet tijdig, niet, of gedeeltelijk plaatsvinden.