Over ons

Wie zijn we? 

IFH-Holding BV is gestart in 1981 en heeft zich in haar bestaan gericht op onder meer het deelnemen in diverse ondernemingen in binnen- en buitenland. Een van deze deelnames betreft een Internet marketing concept met als spin-off een eigen product genaamd Cherry Internet.
Op de website www.cherry-internet.nl kunt U hiermee kennismaken. Cherry Internet ontwikkelt websites die middels SEO (Search Engine Optimization) plug-ins, linkbuilding en Social media snel ranken in de zoekmachines en voor de nodige conversie zorgen. We werken met een enthousiast verkoopteam en beschikken over een “in house” technische afdeling en een gedegen Backoffice.

Wat doen we?

Iedereen realiseert zich inmiddels dat gevonden worden op het internet een onmisbare schakel is in het hedendaagse marketing proces. Na een intake met de klant wordt een kader geschetst waarmee, binnen een vastgesteld budget, een internet-marketing campagne wordt opgezet. Er is sprake van zowel SEO als SEA (Search Engine Advertising). Doel van de campagne kan verschillend zijn. Het ene bedrijf heeft behoefte aan het vergroten van de naamsbekendheid, hier past dus een “display marketing” strategie bij. Een ander bedrijf heeft een webshop en heeft dus behoefte aan een “conversie marketing” strategie. Bovendien bouwt Cherry Internet complete webshops volgens de nieuwste responsive CMS vereisten. Een groot deel van onze doelgroep bestaat uit het MKB welke lokaal gevonden wil worden.